Spiegel Lady Vagabond *Live*

Een aantal weken geleden kreeg ik een pakketje thuis gestuurd van Scraphut met daarin Mirror Effect van Stamperia. Met een kaartje erbij “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.” Super leuk, maar ik Patricia meteen geapped dat ik nog lang niet jarig ben. In juni pas (ik kreeg het ergens in april). Ik had het niet van haar gekregen maar de afzender melde zich zelf wel. Nou ja, na iedereen gebeld en geappt te hebben ben ik er niet achter gekomen. tot 1 dag na mijn verjaardag een vriendin hier was. we zijn zo aan het kletsen en vertelde dat ik in die avond live ging om een spiegel te maken. Ze zegt “o leuk dan ga je mijn verjaardagscadeau gebruiken”. Het duurde even voordat ik het door had, maar ik had die flesjes dus van haar gehad.

Wel had ik eerder Patricia beloofd om ook voor haar live een spiegel te maken. Wel wilde ik eerst oefenen. En dat heb ik gedaan:-) Eerst komen er foto’s en aan het einde van deze pagina kan je de Live zelf ook zien. als je stap voor stap mee werkt kan je ook te gekke spiegels maken. Vergeet niet. Het is echt erg lastig om een spiegel te fotograferen zonder dat je er zelf op komt. De werkelijkheid is vaak mooier dan een gefotografeerd beeld.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: