Passion *LIVE*

In maart kreeg ik van Scraphut een mega grote doos thuis gestuurd met bijna de complete lijn van Passion. Dat was de nieuwste lijn van Stamperia. Of ik er live een album mee wilde maken. Nou echt wel. Heb nog wat dingen gekocht en hoop opgezocht. Voorbereidend werk gedaan (zoals het knippen van de collectables en toen zijn we van start gegaan. Iedere week zijn we 2 x live gegaan op de facebookgroep van Scraphut en 2 keer in de week maakte ik een basis filmpje die dan online kwam te staan. Uiteraard waren er dagen bij dat het niet kon, omdat het een feestdag was bijvoorbeeld.

Het zijn 36!!! filmpjes geworden. Alles word echt stap voor stap uitgelegd, maar ook veel basis dingen, zoals wat het verschil tussen papier. Het album is ongeveer een A5 formaat en de rug is 5 inch!!!!

Ik heb alleen foto’s gemaakt zoals je hem ziet als hij open ligt, dus niet met alle flappen open, want dat doet het album geen recht. Ik nodig je uit – nee adviseer het zelfs- om na de onderstaande foto’s eerst de walktrough te bekijken. Dan zie je wel alles open geklapt. (Op 1 dingetje na, dat was ik vergeten). Dit is -denk ik- wel een van mijn mooiste albums geworden. En nog ben ik bezig met de Passion lijn. Hij is zoooooo mooi. Bijna alle materialen zijn te verkrijgen bij Scraphut. Nederlands grootste Stamperia dealer!!

Onder de walktrough krijg je de playlist. Als je daar op klikt ga je vanzelf verder naar youtube.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: