Over mij

Hi, ik ben dus Wendy en ben de 40 inmiddels al ruim gepasseerd. Vreselijk vind ik dat ouder worden. En toch zeggen ze “hoe ouder hoe gekker”. Dat is zeker aan mij besteed.  Maar eerste. Ik ben getrouwd met de liefste man die er is. Ja eerlijk waar. Jullie denken nu allemaal “dat kan niet dat heb ik al” maar niets is minder waar. Mijn hubby Sjonnie is echt de aller liefste. Waarom? Nou heel simpel. Wij wonen in een niet zo heel groot huisje samen met 3 kids. Mitchell van 21, Serenity van 11 en Enzio van 9, een hondje Desi, een poezenprinses Gucci,  2 konijnen Prada en Max. En met een berg van die “larfjes” heb je ook een berg ruimte nodig. Maar ja. Een vrouw en haar hobby, dan heb je al snel ruimte gebrek. Ik heb dus gewoon 3 kwart van de huiskamer en mijn man lief vind het allemaal prima. Ja natuurlijk moppert hij ook wel eens “Wen, ruim alsjeblieft eens die rommel op.  Rommel?  Creatieve uitspattingen bedoel je. Wij dames, met een flinke gezonde dosis creativiteit hebben geen rommel. Dat zijn ideeën. Jeetje, je zal iedere gedachte maar eens moeten opschrijven. Je zou een complete boekenwinkel ermee kunnen vullen.

Verder ben ik druk voor de webshop Scraphut. Niet dat deze shop een DT heeft. Maar ze vraagt zo nu en dan of ik met een bepaalde collectie aan de slag wilt gaan. De collecties zijn altijd van het merk stamperia en ik kan je vertellen…. ze zijn om te smullen zo mooi. Ik ben er gek op. Natuurlijk wil ik altijd iemand helpen. Waarom niet. Ik ben niet bang om mijn handen te laten zien voor de camera. De mensen kennen ze toch niet en als ze me herkennen is het aan mijn handen:-) Nou dat mag best. Er zijn mensen die worden hier bloed nerveus van. Buiten dat heb ik er de tijd voor EN ik vind het leuk om mensen wat nieuws te leren.

Naast de shop heeft de Scraphut ook een mega leuke Facebook groep Creative with Scraphut. Daar ga ik op Zondagavond en op Dinsdagavond live van 19.00 uur. Meestal maken we een groter project. En tussen de grote projecten door maak ik van de overgebleven materialen weer wat kleinere projectjes. Heel af en toe ga ik samen met mijn dochter wat rommelen. Vaak is dit dan wel weer op een zaterdag. Maar he, niks is verplicht. Wil je mee kijken mag het. Heel af en toe hebben we door de weeks koffietijd met Wendyscrap. Die begint al lekker vroeg om 08.30 uur. dit is niet iedere week maar ook niet altijd op dezelfde dag. Gewoon wanneer het mij uitkomt en wanneer ik er zin in heb. Naast de lives die ik doe op de groep heeft de groep een leuke grote groep dames die altijd willen helpen, altijd in zijn voor een praatje. Maar ook worden er workshops gegeven, en andere dingen ge-organiseert. Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan zie ik je graag op de leuke Facebookgroep allertijden.

Tot die tijd moet je zeker eens langs de shop gaan. En mogen er vragen zijn. Shoot!. We willen altijd helpen….

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: