Moeder en dochter tijd ‘Passion’ *LIVE*

Zo heel af en toe vind m’n dochter het heerlijk om mee te freubelen. Mijn Passion album was al. Ik vroeg de eigenaresse van de Scraphut toestemming om samen met mijn dochter live te gaan voor Creative with Scraphut. We zouden dan gebruik maken van de over gebleven spullen van het Passion collectie.

Wat was het gezellig. We hebben gewoon de camera aangezet en lekker aan de slag gegaan. De aller eerste keer plakte ze alles overal. en nu ging het al met veel meer beleid. Ze begint het echt te leren. Probeert verf te mengen in een goede bijpassende kleur. Iets wat best heel lastig is als je het begrip en bestandsdelen van verf niet kent. Maar zo langzamerhand leert ze steeds iets bij. al met al was het een gezellige midden en 2 leuke canvassen rijker.

Linker van mijn dochter. Rechter van mijn.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: