Mixed Media Homedeco

Zoals ik aan het begin van de Mixed Media pagina al vertelde vind ik het super leuk om out of the box te gaan. Ik maak dus een leuke visite kaarten kistje als ik daar zin in heb of als iemand dat wilt. Mooie kisten met albums, Kabinet kasten, of complete koffers. Vaak krijg ik ineens een idee. Ik ga tekenen en daarna bouwen. Of de uitwerking hetzelfde is als de tekening maakt niet zo heel veel uit. Als ik heb maar geslaagd vind. En mocht het een bestelling zijn. Dan ben ik blij als de ontvanger er gelukkig van word en het aan zijn of haar wensen voldoet.

Ook volg ik hier workshops in. Want ook een oude rot in het “vak” kan nog steeds bijleren. Als het een workshop project is en dus geen eigen bedenksel, zal ik dat zeker ook vermelden. En als het wel van mijzelf is natuurlijk ook:-)

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: